Blog
Vakantie naar Sardinie30-10-2019

als u een reis boekt maakt u kennis met de prachtige, afwisselende natuur, de fraaie binnenlanden met charmante dorpjes en stadjes en de rijke historie en cultuur van het veelzijdige Sardinie. Op deze parel van de Middellandse Zee vindt u een grote variatie aan interessante plaatsen en bezienswaardigheden, kunt u proeven van de heerlijke lokale Italiaanse gerechten en kennismaken met de gastvrije bevolking.Italië's Natuurlijke Pracht: Een Adembenemend Spektakel20-09-2023

De natuurlijke schoonheid van Italië is adembenemend en gevarieerd. Van de majestueuze Dolomieten in het noorden tot de prachtige kustlijn van Amalfi in het zuiden, het land heeft een diversiteit aan landschappen die elke reiziger betoveren.

De Italiaanse meren, zoals het Gardameer en het Comomeer, bieden een schilderachtige omgeving met kristalhelder water en omringende bergen. In Toscane vind je glooiende heuvels bedekt met wijngaarden en olijfbomen, terwijl Sicilië betoverende stranden en dramatische kustlijnen biedt.