Over VakantieSardinie.nl

Het is geen geheim dat wij bij VakantieSardinie.nl van Sardinie houden en wij delen deze passie graag met onze klanten. We voorzien u met liefde van tips en adviezen om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw vakantie haalt. Ons team kent het land binnenstebuiten en werkt graag met u samen om uw perfecte vakantie samen te stellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

Op onze website vindt u programma’s die wij voor u samengesteld hebben. Had u zelf al iets in gedachten wat u niet direct kan vinden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze mogelijkheden zijn divers en wij gaan graag een stapje verder om u tevreden te stellen. Alle accommodaties die wij u aanbieden, zijn door ons persoonlijk geselecteerd om er zeker van te zijn dat uw verblijf zo aangenaam en authentiek mogelijk is.

Om mijn liefde en passie voor Sardinie met u te delen, heb ik de website VakantieSardinie.nl opgericht. Op deze website vindt u een aantal prachtige rondreizen naar Sardinie, die op maat aangepast kunnen worden aan de hand van uw wensen. Ons team van reisspecialisten kent het land van binnestebuiten en zal voor u de perfecte reis naar Sardinie samenstellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

VakantieSardinie.nl: Uw Toegangspoort tot Betoverend Sardinië

Stap binnen bij VakantieSardinie.nl, waar onze liefde voor Sardinië de drijvende kracht is achter het creëren van unieke en onvergetelijke vakantie-ervaringen. Wij koesteren de pracht van dit Italiaanse juweeltje en delen deze passie graag met u. Bij VakantieSardinie.nl streven we ernaar om uw vakantie onvergetelijk te maken, met persoonlijke tips, adviezen, en een schat aan kennis om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw reis haalt.

Waarom Kiezen voor VakantieSardinie.nl?

Passie voor Sardinië: Wij houden van Sardinië en willen deze liefde met u delen. Onze passie vertaalt zich in gepersonaliseerd advies om ervoor te zorgen dat uw vakantie zo bijzonder wordt als het eiland zelf.

Lokale Kennis: Ons toegewijde team kent Sardinië binnenstebuiten. Van de betoverende stranden tot de verborgen parels, wij delen graag onze lokale kennis om uw reiservaring te verrijken.

Op Maat Gemaakte Vakanties: Geen standaardreizen bij VakantieSardinie.nl. Onze website biedt samengestelde programma's, maar als u een specifieke visie heeft, gaan wij graag een stapje verder om uw droomvakantie werkelijkheid te maken.

Ontdek het Authentieke Sardinië met Onze Programma's

Op VakantieSardinie.nl vindt u zorgvuldig samengestelde programma's die u een diepgaande ervaring van Sardinië bieden. Of u nu de voorkeur geeft aan ontspannen dagen op de ongerepte stranden, het verkennen van historische bezienswaardigheden of het proeven van lokale delicatessen, onze programma's zijn ontworpen om aan diverse wensen te voldoen.

Uw Wensen, Onze Prioriteit

Bij VakantieSardinie.nl begrijpen we dat geen twee reizigers hetzelfde zijn. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden en gaan we graag een stapje verder om aan al uw wensen te voldoen. Onze accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd, waardoor uw verblijf niet alleen aangenaam, maar ook authentiek is.

Uw Droomvakantie Begint Hier

Of u nu droomt van het verkennen van de mysterieuze Nuraghi-torens, genieten van de smaken van de Sardijnse keuken, of gewoon ontspannen onder de zon, bij VakantieSardinie.nl is uw droomvakantie binnen handbereik. Wacht niet langer, ontdek het magische Sardinië met ons. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk onze samengestelde programma's en laat ons uw gids zijn naar een onvergetelijke reis naar dit betoverende eiland. VakantieSardinie.nl - waar de betovering begint!

Offerte aanvraag voor een vakantie bij VakantieSardinie.nl


VakantieSardinie.nl werkt samen met VakantieStunt B.V.

De naam Vakantiestunt klinkt u wellicht bekend in de oren, iets wat niet verwonderlijk is, omdat we al enkele tientallen jaren succesvol actief zijn als reisbureau. Onze jarenlange ervaring heeft enorm bijgedragen aan onze expertise. Dat we niet hebben ingeleverd qua innovatie blijkt uit het feit dat we tegenwoordig als online reisbureau voor u klaar staan. U kunt 24/7 bij ons boeken, heerlijk vanuit uw eigen huis, vanuit kantoor of misschien wel terwijl u onderweg bent. Ons brede aanbod biedt u meer overzicht, vrije keuze en uitzonderlijk veel gemak.

Om u als klant ‘the best of the best’ te kunnen bieden, is het niet alleen noodzakelijk dat wij beschikken over een groot aanbod aan locaties en arrangementen, maar minstens even belangrijk is het om ervoor te zorgen dat u deze reizen tegen een zo gunstig mogelijk tarief bij ons kunt boeken. Vakantiestunt weet dit in de praktijk te brengen door u de reizen van alle grote touroperators, tegen een scherp tarief aan te bieden.
Bijzonder aan de service van Vakantiestunt is dat u niet alleen kunt kiezen uit de bestemmingen die reeds online staan: heeft u specifieke wensen of stelt u liever zelf een pakket samen, dan levert Vakantiestunt u maatwerk. Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

Voor uw en onze zekerheid Vakantiestunt B.V. is aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR 4897)
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001).
Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.

Vakantiestunt B.V.

+31 (0) 20 34 15 035 (Nederland)

Whatsapp +31 6 14 36 31 31

info@vakantiestunt.nl

De Boelelaan 771
1082 RT Amsterdam

KvK: 20105714
BTW: NL8121.70.763.B.01