Vakantie Sardinie - Rondreizen Italie - Fly Drive Sardinie

Fly Drive Sardinie 1 Aanbieding

Lang geleden werd het eiland Sardinie nog beschouwd als een afgelegen en wild eiland, bewoond door herders en een verlegen volk, dat eigenlijk weinig gemeen had met het Italiaanse vasteland. Eens een smeltkroes van diverse Europese en Noord-Afrikaanse culturen getuigd Sardinie nog immer van zijn kleurrijke verleden. Echos van de Feniciers, Carthagers, Romeinen en Spanjaarden zijn nog duidelijk zichtbaar in de tradities, de taal en de architectuur van het Sardinie vandaag de dag.

De kustlijn van Sardinie is ronduit geweldig met prachtige baaien, lange zandstranden, inhammen, rotsachtige bergen en een heldere turkooise zee. In het binnenland lopen de macchia graslanden met myrtle, tijm, stekelpen en dwerg eiken tot de wilde toppen van de Gennargentu bergen. Sardinie biedt een heerlijke mix voor een relaxte Fly Drive vakantie, waarbij de verfijning van de stijlvolle resorts en hotels aan de Costa Smeralda en de prachtige stranden met het afgelegen, landelijke achterland, wordt gecombineerd. Hier kunt u nog schaapherders met hun kudde in de bergen tegenkomen en trotse, in traditionele kledij gestoken inwoners ontmoeten. Sardinie is een fascinerend vakantie eiland en uitermate geschikt voor een ontspannen Fly Drive.
Fly Drive Ontdek Sardinie in 8 dagen
***

Vakantie Sardinie - Rondreizen Italie - Fly Drive Sardinie
8 dagen
Maak kennis met het schitterende Sardinie tijdens deze 8-daagse Fly Drive. Sardinie is een nog wat onbekendere parel in de Middellandse Zee, maar zeker eentje die door u ...
  • Retourvluchten Olbia v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels
  • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
  • Huurauto, categorie small